Fellesarrangementet for å skape større engasjement blant alle grupper på øya går av stabelen søndag 29. juli klokken 15.00 på Velhuset. 

Hytteeiere, fastboende, campingvogneiere og andre som har en tilknytning til denne vakre øya er alle i målgruppen. Det blir et åpent møte med påfølgende sosialt samvær. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom organisasjonene som er på Jomfruland: Vellet, Landbrukslaget, Hytteeierforeningen, Utvalgte kulturlandskap Jomfruland Stråholmen og Nasjonalparken.

Som en ekstra spiss på arrangementet, har vi klart å få med oss den anerkjente britiske artisten Robbie Boyd  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Robbie_Boyd  som vil holde en minikonsert, eksklusivt for deltagerne på Jomfrulandsløftet! Det vil også være lokale krefter som bidrar til underholdningen.

Alle er velkommen, og påmelding skjer til John Lauring Pedersen,  john@opinion.no

Vedlagte invitasjon forteller mer om bakgrunn for initiativet, og gir praktisk informasjon om hva skal skje.

Jomfrulandsløftet 29.07.2018 – invitasjon